13 Haziran 2016 Pazartesi

Aloe Vera Box Set

Herkese Merhabalar,

Bugün sizlere Sabırsızlıkla beklediğim ürünlerimden bahsedeceğim.






LR Health & Beauty Systems firmasının  Aloe Vera  BOX SOS Acil durum seti ile tanıştıracağım.
Her evde mutlaka bulunması gereken kurtarıcı bir set  Aloe veranın  gücünü duymayan kalmamıştır.
bu set ile bir çok cilt problemlerine sahip kullaniciların yorumlarını okuyup  bende merak uyandırdı ve hemen sahip olmak istedim. ilerleyen günlerde  adım adım paylaşımlarda bulunacağım.

Peki Aloe Vera'nın gücü nedir ?
Adı özellikle kozmetik ve güzellik sanayinde oldukça sık bir şekilde duyulmakta olan Aloe Vera, bir Afrika bitkisidir. Bu bitki, tıbbi sarısabır adı ile de anılmakta olup daha çok “Aloe Vera” adı kullanılır. Yetişme alanı Afrika olan bu bitki, Zambakgiller ailesine mensuptur ve tek bir türden oluşmamaktadır.
Aloe Vera bitkisinin kozmetik ve de sağlık alanında sıklıkla kullanılmasının nedeni, bu bitkinin oldukça faydalı etkilere sahip olmasıdır. Faydaları kanıtlandığından dolayı, tıbbi amaçlarla bu bitkiden faydalanılmaktadır









Aloe Vera tropikal bir bitki olup pek çok faydası bulunmaktadır. Yapraklarının iç kısmında bulunan jelimsi yapı Aloe Vera özü olarak adlandırılmaktadır. Bu sıvı içerisinde enzim, mineral ve vitamini bir arada bulundurmaktadır. Aloe Vera’nın sağlığa faydalı pek çok özelliği bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, Aloe Vera özü insan sindirim sistemi çalışmasına yardımcı olmaktadır. Vücut içerisinde birçok iltihabın da sökülmesinde etkin rol oynar. Aloe Vera yapısında bulunan besin değerleri sayesinde insan vücudu hücrelerinin kendisini yenilemesini de sağlamaktadır. Bu etki sayesinde özellikle cilt hastalıkları mevzusunda tedavisi büyük yankı uyandırmaktadır.
Aloe Vera
yanık, yara tedavisinde kullanılabildiği gibi cilt kanser tedavisinde de kullanılabilmektedir. Bilindiği gibi cilt kanseri ciddi bir hastalıktır ve Aloe Vera ile bu sorundan kurtulmak mümkündür. Çünkü cilt hücrelerini yapıcı etkiye sahiptir. Kanserin temelinde olan cilde zarar veren yapı, Aloe Vera sayesinde yenilenebilmektedir.



Yanık bölgelere temas edilmesi ile iyileştirici gücünü gösteren Aloe Vera zarar gören hücreleri yeniden yapılandırmaktadır. Normal yanıklar gibi güneş yanığına karşı da oldukça etkili olan Aloe
Vera, hemen her tür yanık için deride kolaylıkla kullanılabilir özelliğe sahiptir.

Mucizevi bir bitki olan Aloe Vera bu güzel set ile buluşması beni cezbetti  deneyimlerimi sizler ile paylaşacağım ...

Sevgiler









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı önemsiyorum.