15 Kasım 2016 Salı

Lr Zeitgard1 Cilt Temizleme Makinası Deneyimim

Herkese Merhabalar...

Bugün konu almak istediğim  ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazından  bahsedeceğim

lr ürünleri
Lr zeitgard1

LR’ın Zeitgard 1 isimli ürünü elektronik bir cilt temizleme cihazı. Üzerinde cildi derinlemesine temizleyen bir fırça var. Bu fırça tek bir tarafa değil, her iki yöne doğru titreşim hareketiyle daha etkili bir temizlik sağlıyor ve cildi tahriş etmiyor. Ayrıca fırça kılları içerisindeki gümüş iyonları sayesinde (Microsilver) fırça 3 aya kadar antibakteriyel özelliğini koruyor. Peeling cihazı da den
en bu ürün peelingin aksine günlük olarak kullanılıyor. Zeitgard 1 set olarak yanında 1 adet yıkama jeliyle birlikte geliyor. 
Düzenli kullanımda cilt lekesi, doğum ve güneş lekeleri , siyah noktalar makyaj temizleme ve günlük cilt temizliği için bulunmaz kaftan .


ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı hem yüzünüzü tamamen temizlemeye hem de makyajınızı çıkarmaya yarar. ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı hassas göz bölgesi için uygun değildir; göz makyajınızı ayrıca çıkarmalısınız. Çok güçlü makyajlarda elbette bir temizleme mendili ile ön temizlik yapabilirsiniz. Böylece temizleme fırçanızın aşırı boyanmasına engel olursunuz.

kısaca deyinmek istyorum...
. Cilt tipinize uygun fırça başlığını alıp cihazınıza takabilirsiniz. Takarken tık sesini duyuncaya kadar bastırınız. Bu durumda yerine oturacak olan fırça başlığı kullanıma hazırdır.(Normal cilt-Hassas ciltler için farklı başlıklara sahip)

* Yüzünüzü  bir miktar suyla ıslattınız. Nemli cilt fırçanızla ve yüzeyiyle daha hızlı ve daha hoş bir şekilde etkileşir. Şimdi de uygun temizleme ürününden fırça başlığının ortasına iki kere sıkınız

*. ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazınızı açma kapama düğmesini yaklaşık 3 saniye süreyle basılı tutarak açınız ve yeniden basarak istediğiniz performans seviyesini seçiniz ilk denemenizde 1 seviyede kullanmanızı öneriyorum .

* Bol su ile  uygulama yaptığınız bölgeleri yıkayabilir ve sonrasın da  fırçanızı temizleyebilirsiniz.
* Normal rutin cilt nemlendiricinizi sürerek cildinizin temizliğini ve canlılığını hissedebilirsiniz.


küçük bir sır vermek istiyorum :)

kuaförler seansını 100 tl'ye yapıyormuş siz neden cihaza sahip olmayasınız 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı önemsiyorum.